0

Piedāvājumā atgriežas fermentēta “Melnā Ugunspuķes tēja”

Nesenie pētījumi pierāda, ka fermentēta ugunspuķe satur spēcīgus antioksidantus un citas veselību veicinošas, imunitāti stiprinošas sastāvdaļas, kas mazina risku saslimt.

Lapu un ziedu tēju lieto vēdera mīkstināšanai, arī pie galvassāpēm, bezmiega un vienkārši kā labu ikdienas tēju, jo tā ir garšīga un veselīga.

“Šo fermentēto tēju gatavo no ugunspuķes lapām. Tās labāk vākt tad, kad augs sāk ziedēt. Tējas pagatavošanas paņēmiens radies Krievijā, un to dēvē par Koporskas tēju – tā sauca apdzīvotu vietu, kur tā tapa vispirms. Mana vecmāmiņa arī gatavoja ugunspuķes tēju. Pēc izskata tā atgādina melno tēju, ir atsvaidzinoša, tonizējoša, ar labu aromātu un garšu. Stimulē vēdera izeju, nodrošina labu miegu. Var dzert bez ierobežojumiem,” stāsta fitoterapeits Artūrs Tereško.

Iegādājies ŠEIT

Sastāvs: Fermentēta ugunspuķe
Pieejama: Berama (60g) un maisiņos (25 x 2g)

Populārākās tējas